Du er her: 

Nyhedsbrev Osted Valgmenighed oktober 2018

 

Så kom efteråret med blæst og farver, sol og regn. Vi søger indendørs med ganske mange aktiviteter i Osted Valgmenighed:  

 

Ny organist

Sæt kryds i kalenderen 2. december

Kirsten Frandsen har i mange, mange år været Valgmenighedens trofaste organist. Nu har hun sagt sin stilling op. I den anledning  holder vi afskedsgudstjeneste med efterfølgende arrangement på Osted Fri- og Efterskole. 

Christian Hougaard-Jakobsen er allerede tiltrådt som organist en gang om måneden, men herudover vil vi i de kommende måneder få hjælp af forskellige organister. Heldigvis har Kirsten også lovet at vikariere ind i mellem.

 

Filmklubben

Sæt kryds i kalenderen 5. oktober, 30. november og 11. januar kl. 19.30 – 22.30

Vi vil hermed gerne invitere til tre spændende filmaftener i Valgmenigheden. Vi har været så heldige, at Informations filmanmelder Christian Monggaard har stillet sig til rådighed som rådgiver og oplægsholder til de tre filmfremvisninger. Alle filmfremvisningerne er gratis og foregår i kulturhuset i Osted. Der vil blive serveret ost og rødvin, så I kan holde jer vågne fredag aften. 

Bedste hilsener Andreas Lauridsen og Bjarne Lundager Jensen.

 

Fredag den 5. oktober: ”Olsenbanden i Jylland”

I anledning af 50 året for den første Olsenbanden film udgiver Christian Monggaard en ny bog om Olsenbanden, som han kommer og præsenterer for os. I forlængelse heraf viser vi Christians yndlingsfilm ”Olsenbanden i Jylland”.

 

Fredag den 30. November: ”Den skyldige”

En af dansk films nye talenter Gustav Møller har lavet en ny spændende triller: ”Den skyldige” med Jacob Cedergren i hovedrollen. Christian Monggaard vil fortælle om det generationsskifte, der er på vej i dansk film, og hvordan den nye generation arbejder med nye genrer og anderledes måder at fortælle historier på.

 

Fredag den 11. Januar: ”Hjertelandet”

”Hjertelandet” er en ny dansk dokumentarfilm af Janus Metz og Sine Plambech, der handler om forholdet mellem thailandske kvinder og danske mænd fra Thy. Christian Monggaard vil fortælle om filmens virkemidler og budskab og prøve at belyse, hvorfor dokumentarfilm er blevet så populære i de senere år.

 

Konfirmandundervisning for voksne ”Dåbens nåde” 

Sæt kryds i kalenderen 29. oktober og 5., 12., 19. november kl. 19.30

Læs mere i ”Levende ord” s. 12 eller på hjemmesiden. 

Tilmelding til Laura Lundager Jensen senest d. 23 oktober. 

 

Onsdage med ord

Sæt kryds i kalenderen 24. oktober, 7. november og 12. december kl. 15-16.30

Læs mere i ”Levende ord” s. 11 eller på hjemmesiden.

 

Allehelgensgudstjeneste 

Sæt kryds i kalenderen 4. november kl. 16.30

Efter gudstjenesten er der fællesspisning og foredrag. Læs mere i ”Levende ord” s. 11 eller på hjemmesiden.

 

Ny hjemmeside

Valgmenighedens nye hjemmeside er lige på trapperne. Her er mulighed for at følge med i kalenderen, downloade ”Levende ord”, finde oplysninger om støttemuligheder til efter- og højskoleophold og indmeldelsesblanket til valgmenigheden. Se den på www.ostedvalgmenighed.dk om 14 dage.

 

Rettelse

Teaterstykke for konfirmander, konfirmandforældre og andre interesserede tirsdag d. 13. november er kl.  18.30 og ikke 19.30, som annonceret.

 

Nyhedsbreve fra Osted Valgmenighed

Osted Valgmenigheds styrelse og præst har ind imellem brug for at komme i kontakt med medlemmerne for at informere om arrangementer eller ændringer i udsendt program.

Vi sender nyhedsbrevene til vore medlemmer som mail. Kender du nogen medlemmer, der ikke modtager nyhedsbrevet, er det fordi vi mangler en mailadresse, og vi vil være taknemmelige for at få den.

Skulle du på et tidspunkt ønske at stoppe med at få nyhedsbreve, så kontakt Klara Korsgaard klarakorsgaard@gmail.com.

 

Tilmeld dig nyhedsbrev