Minikonfirmander i valgmenigheden

Fra sidste uge af februar og hele marts måned inviteres alle børn fra 3. og 4. klasse til at deltage i minikonfirmandundervisning hver mandag

Undervisningen er for alle, der har lyst til at spørge og lede efter svar om alt, hvad der har med kirke og kristendom at gøre – om liv og død og stort og småt og det, der har med kirke og kristendom at gøre. Vi skal tale om dåb og nadver, slå på klokkerne i tårnet og tale om, hvorfor det onde er, når nu alt ligeså godt kunne være godt – og meget, meget mere. Hver gang vil der være forskellige aktiviteter, der sætter kroppen i gang med at tænke med. Der vil være juice og boller, så vi ikke taber energien. Undervisningen begynder kl. 14.00 og slutter kl. 16.00. Vi henter i SFO/skole. Hver gang begynder vi i kirken, og vi slutter hos Laura Lundager Jensen på Langetoften 1.

Vi begynder mandag den 29. februar. og derefter er det hver mandag frem til den 30 marts, hvor vi slutter med en påskegudstjeneste for børn, som minikonfirmanderne skal hjælpe med at lave.

Arrangementet er gratis, men tilmelding skal ske til Laura Lundager Jensen, tlf. 2331 8311 eller på e-mail luje@kp.dk senest den 20. feb

Medlemskab af Valgmenigheden er ikke en forudsætning for at være med.