Konfirmand i Osted Valgmenighed

Konfirmation i Osted valgmenighed sker hvert år den sidste lørdag i maj.

Man er altid velkommen til at kontakte os, hvis man ønsker at  blive konfirmeret i Valgmenigheden. For at kunne deltage i konfirmationsforberedelsen og blive konfirmeret i valgmenigheden er hovedreglen at mindst en af konfirmandens forældre skal være medlem af menigheden. Konfimationsforberelsen er gratis (1200,- kr for ikke medlemmer).

Konfirmationsforberedelsen foregår fortrinsvis i Osted kulturhus, Alfarvej 13 eller i Osted kirke.

Undervejs i forløbet deltager vi bla. i Roskilde Stifts store konfirmandarrangement i februar og tager desuden på konfirmandlejr i en forlænget weekend i foråret.

Konfirmandundervisningen starter i uge 43.

Tilmelding til konfirmandundervisning og konfirmation sker ved henvendelse til Laura Lundager Jensen. Indskrivningen sker som oftest i forbindelse med høstgudstjenesten i september.

Et konfirmandholds bud på at fotografere helligånden