Onsdage med ord

Igen inviteres til eftermiddagsmøder i efteråret. Møderne er fra 15-16.30 og alle er velkomne. Det foregår i præstegården, Langetoften 1. Vi starter hver gang med en kop kaffe og lidt kage, hvorefter vi har bedt 3 forskellige personer fra lokalområdet fortælle om en ting, de er optagede af. Tilmelding ikke nødvendig.

Onsdag d. 28. oktober m. Peter Walsøe

Peter Walsøe, uddannet elektriker og merkonom, har i en årrække været frivillig mentor for unge teenagere bl.a. i Lejre kommune. Han vil fortælle om et hjælpeprojekt gennem YFC Project Serve, hvor han sammen med sin kone Anne var i Rumænien sammen med en flok unge fra Danmark. Projektet bestod i at etablere sanitære forhold, herunder toiletter, bad og spildevandsafløb, for fattige romafamilier.

Onsdag d. 18. november m. Karen V. Ringmose

Sognepræst i Rorup og Glim Karen V. Ringmose fortæller om opgaven som flygtninge- og migrantpræst i Lejre Provsti. En del af de asylansøgere, der kommer til Danmark, er kristne. Selvom de kommer fra forskellige kirkesamfund, sørger folkekirken for, at de har mulighed for at fejre gudstjeneste, og at de kan komme i kontakt med en præst. I Lejre Provsti er dette Karen V. Ringmoses opgave.

Onsdag d 9. december m. Laura Lundager Jensen.

Onsdagsmøderækken slutter med adventskaffebord. Dagens taler, Laura Lundager Jensen, tager udgangspunkt i Selma Lagerlöfs Julelegender for med hendes ord at tale adventstiden frem til julens evangelium. Kristuslegenderne udkom første gang i 1904.